Podcast Episode #4 Pernille Garde Abildgaard

 
 
00:00 / 00:36:18
 
1X

I denne episode interviewer jeg Pernille Garde Abildgaard, forfatter til bøgerne “Fokus giver frihed – gode arbejdsmetoder i en verden af forstyrrelse” og “Manden der knuste kalenderen for at gøre sine medarbejdere lykkelige”.

Du får svaret på:

– Hvorfor der er noget HELT galt med den måde virksomheder organiserer sig selv på i dag (og hvordan det går ud over dig som vidensarbejder)

– Hvad “task switching” er og hvorfor det er ødelæggende for din arbejdsglæde

– Hvad vidensarbejde har til fælles med elitesport (og hvordan du kan bruge denne viden til at få mere overskud i din hverdag)

Derudover fortæller Pernille om de tre ting der afgør, hvor meget du kan producere som vidensmedarbejdere (hint: det er ikke hvad du tror det er.)

Og så taler vi om den første og den anden effektivitetsbølge. (Bare rolig, det lyder forfærdeligt, men der er heldigvis gode udsigter, hvis du er én af dem, der er kørt fuldstændig af sporet under den første effektivitetsbølge, ligesom jeg selv.)

Du kan finde Pernille på www.pernillegarde.com og på Linkedin: https://www.linkedin.com/in/pernillegardeabildgaard/

Simone Hyldahl

Få 5 lette tips til at finde dine spidskompetencer

– og kom et stort skridt nærmere drømmekarrieren

Hent min guide og få videotips og konkrete øvelser sendt direkte til din indbakke. Det er det tætteste, du kan komme på at have mig som karrierementor uden at skulle lægge en krone for det.

*Når du henter guiden, tilmelder du dig samtidigt mit nyhedsbrev.

Efterlad en kommentar