Podcast Episode #3 Anne Skare Nielsen

I denne episode interviewer jeg Anne skare Nielsen, som er fremtidsforsker, foredragsholder og forfatter til bogen Fremtidssans.

Vi taler om, hvordan vores arbejdsliv kommer til at se ud i fremtiden, hvad det store succeskriterie bliver på fremtidens arbejdsmarked og hvordan vi undgår at brænde ud, når alt er i forandring og intet er sikkert.

Derudover kommer du til at høre om, hvorfor du bør overveje at gå på pension, når du bliver ung (ja, du læst rigtig: ung!), og hvordan du kan opdrage på din chef, så du kan få det arbejde, du ønsker dig.

Denne episode er for dig, der har et ønske om at leve det gode liv – hele livet (og ikke bare når du bliver gammel), og dig som har mod på at tage forspring på fremtiden, allerede før den er kommet.

Simone Hyldahl

2 Comments

 1. Tina den februar 1, 2023 kl. 11:07 am

  Fantastisk!!! Kan varmt anbefale at bruge tiden på at høre Simones interview med Anne! Jeg blev så meget klogere(!), fik bekræftet mange af mine fremtidsfornemmelser og oplevede oven i købet at få et dejligt energiboost – tusind tak til Jer begge!

 2. Den metakognitive den april 19, 2023 kl. 2:27 pm

  “Jeg kan mærke hvordan andre mennesker har det.”
  Det her er en udbredt misforståelse.

  Du kan tolke på sociale signaler og måske rammer du plet, men det eneste du tolker på er dine tanker om hvad du oplever. Du ved ikke hvordan andre har der før du spørger. Tanker skaber følelser, derfor skal vi tale ud fra os selv.

  Og når forældre er glade for deres baby, så handler det jo om dem og deres kærlighed, ikke Niels Hausgaard’s interesse.

Efterlad en kommentar