Simone Hyldahl
12 ugers mentorforløb, der booster din falige selvtillid

Bliv helt GENIAL

Lær at arbejde mindre - og alligevel få mere anerkendelse
Er du kørt død i dit arbejde..?
Lær at få det, som du vil have det (også selv om du ikke ved, hvad det er endu)
Simone Hyldahl
collage-leaves

Måske kender du

noget af det her:

 • Du trives ikke længere i dit job. Men ved ikke, hvad du skal gøre for at komme videre.
 • Du har både uddannelse og flere års erfaring, men er alligevel meget i tvivl om, hvad DU er særligt god til.
 • Helt ærligt, så tænker du, at du ikke kan noget særligt. Eller at mange andre er meget dygtigere end dig.
 • Du er i tvivl om du overhovedet laver det rigtige.
 • Så nu er du usikker og mangler retning.
 • Du passer ikke rigtigt ind i nogle af kategorierne på jobsiderne og ender med bruge timer på at surfe jobs.
 • Oveni det hele så drømmer du om at få et job, hvor du kan mærke, at du gør en forskel.
 • Du ville også ønske, at der var mere overskud til familie, venner og alt det andet i livet, når du kommer hjem fra arbejde.
Hvis du genkender bare noget af det her, så skal du vide, at du ikke er alene. Jeg ved præcis, hvor frustrerende det er at være kørt fast og ikke ane, hvordan du kommer videre.
Simone Hyldahl

Jeg er klar

til at hjælpe dig.

Når du vil lave noget om i dit liv – og især når det handler om så store ting i livet som arbejde – er det let at bliver lammet af alle de muligheder, der i princippet er derude.
For hvordan ved du, hvad der er rigtigt for dig?
Og hvad sker der, hvis du vælger forkert?
Skal du så gå fra hus og hjem?
Og hvis du ikke er glad i dit nuværende job – hvordan kan du så være sikker på, at det næste bliver bedre?
Og hvis drømmejobbet er derude, kan du så klare det?
Er du kvalificeret…?
Dygtig nok…?
Og er det i virkeligheden bedre bare at blive i det kendte lidt endnu..?

Listen af bekymringer

kan hurtigt blive lang.

Jeg er helt med.

Men du skal vide...

At det ER muligt at have et job, der passer præcis til dig.

Forestil dig, hvordan det vil være at føle dig dygtig til dit arbejde. Sådan virkelig dygtig.
Og sikker på, at du laver det rigtige.

Forestil dig, at du kan mærke, at du gør en forskel, med det du laver. Og at det virkelige giver mening at gå på arbejde.

Forestil dig, at du bruger al din viden og al din erfaring på en måde, så arbejdet er både let og givende.

collage-leaves-2
Simone Hyldahl
Er det virkelig muligt?

Ja! Sådan kan det blive for dig.

Det kræver, at du arbejder med dig selv. Og det kræver især en god portion beslutsomhed fra din side. Men det er en drøm, der kan blive til virkelighed!

Du behøver faktisk bare at møde op, gøre det der skal til, og tro på, at det er muligt. (Og det lover jeg dig, at det er!)

Hvordan ved jeg så

alt det her?

Fordi jeg har været der selv.

I mange år havde jeg et godt job. Masser af spændende opgaver, super søde kollegaer og masser af udvikling.

Men jeg anede ikke, hvad jeg var særligt god til, så jeg løste pligtopfyldende alt, hvad der landede på mit bord.

Jeg fik ofte nye opgaver, og satte en ære i at levere høj kvalitet hver gang. Men det blev mere og mere slidsomt hele tiden at sætte mig ind i nye ting. Jeg nåede aldrig rigtigt at blive dygtig til noget, før end tingene ændrede sig. Jeg husker fornemmelsen af (nærmest konstant) at føle mig ny i mit job, selv om jeg havde mere end 10 års erfaring.

Langsomt åd det min selvtillid helt op. Jeg følte mig ikke værdsat eller anerkendt, for det jeg lavede. Jeg tænkte på, alle de kurser, jeg burde tage for at blive rigtig dygtig til mit arbejde.

Efterhånden arbejdede jeg mere og mere. (I dag ved jeg, at det var for at kompensere for aldrig at være helt god nok). I mit hoved holdt jeg aldrig rigtigt fri.

Indtil jeg i 2016 pludselig ikke kunne mere.

Min hjerne havde været på overarbejde med selvkritik og lavt selvværd i så lang tid, at den pludselig ikke kunne mere. Jeg fik en total stressnedsmeltning, og kunne ikke tænke eller arbejde i mere end et år.

Simone Hyldahl
På et tidspunkt, stod det klart for mig, at jeg ikke manglede flere kurser. Men derimod troen på mig selv og mine faglige evner. Jeg manglede mod til at gøre det, jeg allerede er virkelig god til.

Så jeg gik i gang med at re-definere

mig selv som fagperson.

Jeg fik øje på min røde tråd.

Og opdagede, at jeg altid har arbejdet med kommunikation, ledelse og rekruttering. Så skar jeg ud i pap (overfor mig selv) hvor solid en erfaring jeg egentlig har:

 • Jeg har undervist 100vis af mennesker i at få deres budskaber igennem
 • Jeg har undervist 100vis af mennesker i, hvordan de leder sig selv og andre
 • Jeg har været med i 100vis af ansættelsesprocesser

Til sidst skar jeg ind til benet og fandt det, jeg elsker at lave. Jeg fandt min geniale zone.

Der hvor arbejde bare flyder og er sjovt og let.

collage-simone-1

Det blev en øjenåbner Og starten

på en helt ny fase i mit arbejdsliv

En fase, hvor

 

 • Usikkerheden langsomt, men sikkert, har sluppet taget i mig.
 • Jeg arbejder meget mindre (fordi jeg kun gør det, jeg allerede er god til), og giver plads til leg med ungerne og middag med vennerne.
 • Jeg ved, at jeg virkelig gør en forskel.

Netop den følelse vil jeg rigtig gerne dele med dig.

Simone Hyldahl
Og præcis derfor har jeg lavet det her forløb. For det hele starter med at finde ud af, hvad du allerede er helt genial til.

Fra Go’

til Genial

Forløbet

Et 12 ugers mentorforløb, der booster din faglige selvtillid

I det her 12-ugers gruppeforløb vil jeg guide og støtte dig til at finde din røde tråd og din geniale zone.

Det er et meget handlingsorienteret forløb, hvor du vil lære at se på dig selv som en kæmpe ressource og helt konkret lærer at formulere din profil, så du selv og andre forstår, hvad det er, du er så hamrende god til.

Og måske vigtigst af alt, så vil jeg give din faglige selvtillid et kæmpe boost. For med solid faglig selvtillid kan du begynde at skabe det arbejdsliv, der passer perfekt til dig.

Simone Hyldahl

Hvad indeholder forløbet:

6 x 2 timers gruppe-mentoring.

Vi mødes online hver anden uge og arbejder i dybden med din udvikling. Vi definerer, hvor dit fokus skal være, for at komme let, sjovt og hurtigt videre. Du kan stille spørgsmål og få støtte til lige præcis den udfordring, du bokser med. Alle sessioner bliver optaget og gemt i et lukket bibliotek, så du kan se den igen og igen – eller være med, selv om du er forhindret i at deltage. Du vil gå derfra med klarhed og fornyet energi hver gang.

Sparring i en lukket Facebook gruppe.

Her kan du dagligt få support og stille spørgsmål. Jeg er aldrig langt væk, hvis du har brug for mig. Du er med andre ord aldrig bare overladt til dig selv. I denne gruppe får du hjælp direkte fra mig og fra de øvrige medlemmer af gruppen, som alle er på den samme rejse. Du vil opdage, hvor frisættende det er at mærke, at du ikke er alene. Andre kæmper med fuldstændigt de samme ting, som du selv gør.

6 Masterclasses og praktiske øvelser.

Hver anden uge får du nøje udvalgt undervisningsmateriale, med enkel men powerfuld viden. En masterclass består af en kort og præcis undervisningsvideo og en øvelse. Du kan se eller lytte til videoen, når det passer dig.  Øvelsen hjælper dig til straks at bruge det, du lige har lært.

Opbakning som du aldrig har fået det før.

Igennem hele forløbet er jeg den hånd i ryggen, du har brug for, for at komme videre. Det vi arbejder med, er ikke svært at forstå. Men det kan være virkelig svært at droppe gamle vaner med selvkritik og fokus på alt det, du endnu ikke har nået. Typisk opdager du ikke selv, at du hopper tilbage i gamle mønstre. Men det gør jeg! Og jeg hjælper dig hver gang tilbage på sporet mod meget mere selvtillid, lethed og glæde.

Forløbets moduler

Forløbet er brudt ned i 6 moduler over 12 uger, for at sikre, at du hele tiden tager små nye skridt i den rigtige retning. Vi fodrer din hjerne med alt det du allerede har styr på, så du forstår, hvor godt rustet du er, til det næste du vil.

mod-1

1. Den geniale zone

Forstå hvad den geniale zone er, så du kan begynde at spotte, hvornår du er i den. Forstå forskellen på ”bare at være god til noget” og på at være genial – og hvorfor det er det eneste rigtige, at du gør det, du er fuldstændig genial til. Lær at kopiere dine egne, positive mønstre, og få meget mere af det du elsker

mod-2

2. Den røde tråd

Bliv fuldstændig klar på, hvad du har opnået i dit liv indtil nu. Se på dig selv i det store perspektiv, og find den røde tråd, der går igennem alt, hvad du foretager dig. Mærk stoltheden over alle de resultater, du allerede har skabt. Oplev at føle dig klar til det næste du skal, fordi du ved, at du allerede har udrettet en masse.

mod-3-2

3. Faglig selvtillid

Forstå hvorfor faglig selvtillid er fundamentet for et frit og meningsfuld arbejdsliv. Lær hvordan du med små enkle teknikker kan træne din faglige selvtillid på daglig, ugentlig og månedlig basis. Mærk hvor let det kan være, at gøre det, som er godt og rigtigt for dig. Vi zoomer ind på konkrete situationer, hvor du har oplevet at (arbejds)livet er sjovt og let

mod-4-2

4. Din pitch

Lær at beskrive dine særlige talenter og dine faglige kompetencer i klare formuleringer. Lær at tale om dig selv på en måde, så andre forstår præcist, hvad du kan, og hvad det kan bruges til. Mærk stoltheden over den forskel du kan gøre for andre.

mod-5

5. Dit sweetspot

Bliv fuldstændig klar på dit sweetspot. Altså der hvor 1) det du elsker, 2) det du er god til og 3) det verden har brug for – går op i en højere enhed. Få styr på hvilke opgaver der passer til dig, og hvem, der har brug for netop dét du kan. Lær hvad du med ro i maven skal sige nej tak til – fordi det er den eneste rigtige for alle parter. Lær hvor du kan være en fisk i vandet og samtidigt, være en gave for din arbejdsplads.

mod-6

6. Din personlige vision

Sæt en klar retning for næste fase af dit arbejdsliv. Sæt ord på hvad der er vigtigt for dig de næste 12 måneder. Sæt overordnede mål, der tænder din hjernes gps. Når du ved, hvor du vil hen, går din hjernes gps automatisk igang med at finde vejen for dig.

Når du er nået her til er du tanket helt op på succeser, faglig selvtillid og klare nye drømme.

Simone Hyldahl

At springe ud som genial kan være virkelig skræmmende. Det er helt normalt, at være lidt nervøs over at skulle være den dygtige person, du i virkeligheden er.

Faktisk er de fleste af os skræmte, når vi skal gøre noget, vi ikke har gjort før. Det er hjernens naturlige forsvar, der går i gang. Hjernen er nemlig designet til at beskytte os mod potentielle farer. Og hvis du ikke tidligere har tænkt på dig selv som dygtig eller har prøvet at tale rosende og selvsikkert om dig selv - ja så kan det føles forkert og måske endda forbudt eller helt unødvendigt at skulle begynde på det lige nu.

Men ro på!

Jeg skal nok hjælpe dig.

Tænk på hvor fedt det vil være... bare at hvile i den du er – og det du kan.

Du skal vide at forløbet er designet, med 100% fokus på, hvordan du får meget mere ud af al den erfaring og uddannelse du allerede har. Jeg glæder mig til at se det ske.

Simone Hyldahl

Simone Hyldahl

Catrine

Jeg har fået boostet min faglige selvtillid, fået et mere skarpt og målrettet CV - og et spændende nyt job!
Det har givet en ret vild effekt at lave succeslog hver uge. Jeg kan mærke, at jeg nu leder efter succeser i stedet for fejl.

Vi har i forløbet ledt efter det gode - og fået det til at fylde. Og blevet hjulpet til at se kompetencer på en bredere måde. Jeg kan se, at jeg kan mere, end det meget specifikke jeg følte, mine kompetencer før var begrænset til

 

Simone Hyldahl

Charlotte

Jeg anede ikke, hvorfor jeg havde fornemmelsen af aldrig rigtigt at nå i mål med mine karriereplaner. På Simones forløb fik jeg en mavepuster, da hun forklarede mig hvorfor. Forløbet gav mig også ny opmærksomhed på mine egne evner og ønsker til mit drømmejob. Midt i Simones forløb opnåede jeg, at der pludselig kun lå de drømmeopgaver, som jeg er genial til at løse, på mit skrivebord.

Simone Hyldahl

Githa

Jeg vil anbefale forløbet til venner og bekendte, som er kørt fast i deres arbejdsliv, er på kanten af at brænde ud eller har været der. Folk der ikke kan se skoven for bare træer.

Simone Hyldahl

Josefine

Det har været fedt at være med i denne gruppe!
Jeg fik sagt fra til min chef og fik det som jeg ville have. Hvilket betød 3 dage med den arbejdsopgave som jeg gerne ville have mere af!
Så fik jeg et nyt job og faldt ikke ned i et hul, da jeg blev uretfærdigt behandlet på det gamle.
Det har været en fornøjelse at have dig med på rejsen Simone. Du formåede at give mig de skub, der skulle til for at jeg kunne se - eller rettere mærke - mit sande jeg.
Jeg er kommet ovenpå igen, både på arbejds- og familie fronten!
TAK

Simone Hyldahl

Steffen

Kan anbefales til folk, der som jeg efter en lang årrække er kørt fast i arbejdslivet.

Det hjælper på selvforståelsen, at andre slås med lignende problemstillinger; At der generelt er nogle mekanismer i et moderne arbejdsliv, der kan nedbryde velfungerende mennesker.

Jeg har (gen-) fundet troen på, at jeg kan opfinde og udvikle maskiner og koncepter ud fra strategiske overvejelser og dermed bidrage til at virksomhedens udnytter udviklingsressourcerne optimalt. 

Simone Hyldahl

Camilla

Jeg er utrolig glad for at have genfundet glæden ved mit fag ☺

Hvem er denne rejse egentlig til?

 • Du har i princippet et godt job - men du er slet ikke glad.
 • Du tilrettelægger en stor del af dit eget arbejde, og det giver følelsen af frihed, men i praksis ender du med at arbejde meget mere, end du egentlig har lyst til.
 • Du savner opbakning og anerkendelse
 • Du kan mærke din faglige selvtillid er drænet ud af dig
 • Du føler dig konstant bagud - og har måske allerede været nede med stress
 • Du er veluddannet og erfaren... men har netop svært ved at tænke på dig selv som... ja... veluddannet og erfaren.
 • Faktum er at du har taget masser af kurser og uddannelse, men du har svært ved at sætte ord på, hvad du kan bidrage med.
 • Du er klar til at slippe, det der ikke virker for dig og få hjælp.
 • Du ved, at det perfekte tidspunkt aldrig kommer – og at du skal videre nu.

Holdet er lukket for denne gang.

Vil du være sikker på at få besked, når vi åbner igen?

Så skriv dig på ventelisten her.

© 2019 Simone Hyldahl | Fortrolighedspolitik | Vilkår og Betingelser | Design by FO.