Simone Hyldahl
Kompetenceafklaring, der booster din falige selvtillid

Spring ud som GENIAL

Sæt ord - og værdi - på din ekspertise, så du kan arbejde mindre eller tjene mere.

Holdet er lukket for denne gang.

Vil du være sikker på at få besked, når vi åbner igen?

Så skriv dig på ventelisten her.

Simone Hyldahl

Catrine

Jeg har fået boostet min faglige selvtillid, fået et mere skarpt og målrettet CV - og et spændende nyt job!
Det har givet en ret vild effekt at lave succeslog hver uge. Jeg kan mærke, at jeg nu leder efter succeser i stedet for fejl.

Vi har i forløbet ledt efter det gode - og fået det til at fylde. Og blevet hjulpet til at se kompetencer på en bredere måde. Jeg kan se, at jeg kan mere, end det meget specifikke jeg følte, mine kompetencer før var begrænset til

 

Simone Hyldahl

Charlotte

Jeg anede ikke, hvorfor jeg havde fornemmelsen af aldrig rigtigt at nå i mål med mine karriereplaner. På Simones forløb fik jeg en mavepuster, da hun forklarede mig hvorfor. Forløbet gav mig også ny opmærksomhed på mine egne evner og ønsker til mit drømmejob. Midt i Simones forløb opnåede jeg, at der pludselig kun lå de drømmeopgaver, som jeg er genial til at løse, på mit skrivebord.

Simone Hyldahl

Githa

Jeg vil anbefale forløbet til venner og bekendte, som er kørt fast i deres arbejdsliv, er på kanten af at brænde ud eller har været der. Folk der ikke kan se skoven for bare træer.

Simone Hyldahl

Josefine

Det har været fedt at være med i denne gruppe!
Jeg fik sagt fra til min chef og fik det som jeg ville have. Hvilket betød 3 dage med den arbejdsopgave som jeg gerne ville have mere af!
Så fik jeg et nyt job og faldt ikke ned i et hul, da jeg blev uretfærdigt behandlet på det gamle.
Det har været en fornøjelse at have dig med på rejsen Simone. Du formåede at give mig de skub, der skulle til for at jeg kunne se - eller rettere mærke - mit sande jeg.
Jeg er kommet ovenpå igen, både på arbejds- og familie fronten!
TAK

Simone Hyldahl

Steffen

Kan anbefales til folk, der som jeg efter en lang årrække er kørt fast i arbejdslivet.

Det hjælper på selvforståelsen, at andre slås med lignende problemstillinger; At der generelt er nogle mekanismer i et moderne arbejdsliv, der kan nedbryde velfungerende mennesker.

Jeg har (gen-) fundet troen på, at jeg kan opfinde og udvikle maskiner og koncepter ud fra strategiske overvejelser og dermed bidrage til at virksomhedens udnytter udviklingsressourcerne optimalt. 

Simone Hyldahl

Camilla

Jeg er utrolig glad for at have genfundet glæden ved mit fag ☺

Jeg skal nok hjælpe dig.

Tænk på hvor fedt det vil være... bare at hvile i den du er – og det du kan.

Du skal vide at forløbet er designet, med 100% fokus på, hvordan du får meget mere ud af al den erfaring og uddannelse du allerede har. Jeg glæder mig til at se det ske.

Simone Hyldahl

© 2019 Simone Hyldahl | Fortrolighedspolitik | Vilkår og Betingelser | Design by FO.