#Fartblind og one-size-fits-none – Simone er gæst i Line Reehs podcast ‘Endelig Mandag’ 1:2

Ved du egentlig, hvad dine kollegaer sætter pris på ved dig?

Fra et lille lånt lokale på en skole, hvor vi har sneget os ind, taler jeg med podcastvært Line Reeh om at skabe karriere, som man ikke dør af. Om alt det, som jeg ville ønske, at jeg havde vidst og gjort, inden jeg knoklede mig selv ud over kanten. I et forsøg på at kompensere for følelsen af ikke at være god nok.

Vi taler om selvledelse og de udfordringer, som følger med, når ledere får flere og flere under sig og mindre og mindre tid til den enkelte:

“Det med selvledelse kræver et rigtig godt indre kompas i disse tider. Der er færre rammer at styre efter. Hvis ikke det er, hvor mange timer vi arbejder, hvordan ved vi så, at vi har gjort det godt nok?”

Og hvorfor er det lige, at det er nemmere at sige, at man har været gået ned med burnout end med stress?

Vi taler om fartblindhed. Og så holder vi en pause undervejs. Som gør noget helt særligt ved stemningen og samtalen, synes jeg. Det var vildt. Så lille et greb, så stor en effekt.

Og så taler vi om vejen fra fartblind tomhed og tilbage til dyb meningsfyldthed i eget arbejdsliv igen. Med glæden som en vigtig vejviser.

Del 1 af 2

https://podcasts.apple.com/dk/podcast/simone-hyldahl-om-karriere-du-ikke-d%C3%B8r-af-fartblindhed/id1533402962?i=1000557224509

Efterlad en kommentar