En masterplan for mit arbejdsliv

I årevis ventede jeg på den der gode snak med min chef om, hvordan vi sammen fik det bedste ud af mig. Fik sat retning og kurs for mit professionelle liv. Lagt en slags masterplan for mit arbejdsliv, der kunne guide mig igennem hverdagens storm af spændende og vigtige opgaver.

Den kom bare aldrig rigtig i kalenderen
Den der snak
Om mig og mit potentiale i afdelingen

Bevares, jeg havde da MUS hvert år, og vi havde nogle udmærkede snakke. Men masterplan blev det ikke rigtig til.

Mens jeg ventede gik årene
Med masser af lærerige opgaver og projekter der udviklede mig virkelig meget

Men så en dag trak min hjerne i nødbremsen. Den ville ikke mere. Jeg var blevet så klog og erfaren, at min hjerne ikke kunne rumme mere udvikling.
Jeg troede bare, at jeg trængte til et par dage fri (det havde været et travlt efterår!). Det blev til et års pause. Før jeg rejste mig og tog den der snak.

– MED MIG SELV!

Om hvad jeg er god til. Hvad jeg elsker at lave, og hvordan jeg kan være en gave til dem, jeg arbejder sammen med. Uden at knokle mig selv ihjel. Det blev en livsforandrende samtale. Der førte til, at jeg selv har designet mit arbejdsliv.

Er det på tide du får taget den der snak?

Du behøver ikke gøre det alene! Jeg ved, at hvis du får den rigtige hjælp, kommer du både hurtigere og MEGET LETTERE i gang med det arbejdsliv du ønsker dig.

Efterlad en kommentar