#Om voksne kvinder der græder på toilettet og skammen ved burnout – Simone er gæst hos Line Reeh i ‘Endelig Mandag’ del 2:2

Hun var grådlabil og orkede ikke at høre radio, når hun kørte til arbejde. Det var nogle af de tegn, som Simone i dag ville ønske, at hun havde taget alvorligt. Fordi det var hendes krop, som skreg til hende, hvor presset hun var. For at fortælle hende, at hun var i alvorligt overdrive.

Hun arbejdede med HR i hospitalsverdenen – og var en af de berygtede djøf’er. Og var altid i tvivl, om hun gjorde det godt nok. Om hun gjorde en reel forskel?

Det fik konsekvenser. Og hun mistede fodfæstet temmelig alvorligt og har stadig “skader” på sin hjerne. Derfor har hun i dag som sin mission at bryder tabuer og fortælle ærligt om de efterveer, som hun stadig lider af:

“Der er så mange som reagerer, når jeg fortæller min historie. Fordi stress og sammenbrud er et kæmpe, kæmpe tabu. Vi kan tale om det, når vi er kommet stærkt tilbage. Men jeg ligger stadig og roder i suppedasen. Jeg har i et eller andet omfang en skade på min hjerne, som er kommet af det her. Jeg kan planlægge mig ud af det og sikre gode rammer, men skaden er der. Vi ødelægger simpelthen mennsker på den her måde – og skaderne er meget større end mange af os er klar over, fordi det er så stort et tabu at tale også om efterveerne af burnout.”

Del 2 af 2

https://podcasts.apple.com/dk/podcast/simone-hyldahl-om-voksne-kvinder-som-m%C3%A5-g%C3%A5-p%C3%A5-toilettet/id1533402962?i=1000557224344

Efterlad en kommentar