Jeg er 169 cm høj og vejer 80 kg

Jeg er 1,69 m høj og vejer 80 kg

Jeg glemmer ALDRIG at spise frokost..!
Som i ALDRIG!

Frokostpausen er faktisk ofte et af højdepunkterne i løbet af min arbejdsdag! En kærkommen overspringshandling fra et oplæg, jeg ikke kan komme igang med. En tiltrængt pause i en krævende undervisningsdag.

Men siden jeg har fået mig selv som chef, er det lykkedes mig indtil FLERE GANGE at glemme min frokost. MIG (Husk hvad jeg skrev i starten om mit BMI!)

Jeg har simpelt hen været så optaget af det kickass fede forløb, jeg er igang med at bygge. Jeg er på så vigtig en mission om at hjælpe mine kunder med at få et arbejdsliv man ikke dør af, at selv julens efterveer af sukkertrang har måtte vige.

Forløbet hedder “Gør mindre & Få mere” og er til dig, der knokler afsted i hverdagslivets hamsterhjul, fordi du ikke har opdaget, hvor let arbejde kan være, når du gør det, du allerede er genial til.
Jeg kan godt selv høre, at det lyder for godt til at være sandt. Men det holder 100!
Del hvis du kender en, der trænger til sådan et forløb. Skriv din mailadresse i kommentaren, hvis du selv vil høre mere, når jeg klar. Det bliver SÅ godt!
(Og til dig, der er bekymret for, om jeg svinder helt ind uden frokost. Bare rolig! Jeg er snart færdig, og indtil da napper jeg lidt ekstra natmad)

Efterlad en kommentar