10 undskyldninger du ikke må bruge

Jeg kender det godt.
Nogen gange har man bare brug for en god undskyldning, for at blive siddende i sofaen.

Jeg har mange gange hørt mig selv sige

”Jeg vil rigtig gerne men…”

og SÅ kom den….
Søforklaringen.

Det er virkelig helt fint, hvis du ikke skal være en af fremtidens kvindelige ledere.

Det er ikke for alle.

Men du skal bare ikke bruge nogen af de her undskyldninger.
De holder nemlig ikke.

(Jeg advarer lige igen.  Læs kun videre, hvis du kan tåle , at jeg ikke læggere fingrene imellem her.)

Undskyldning #1 Jeg ved ikke, hvad jeg vil

Det er jo netop det, du får hjælp til. Du skal ikke først have styr på, hvad du vil med din karriere. Hvis du allerede vidste det, havde du jo for hulan ikke brug for hjælp.

Undskyldning #2 Jeg har ikke overskud til det lige nu

Hvis du mangler overskud, fordi dit job er forkert, så hjælper ikke at vente.Faktisk kan det suge sig helt tom, hvis du venter for længe. Hvis du får den rigtige plan og opbakning, kan det tilgengæld gå det 100 gange hurtigere at få overskuddet tilbage. Så med mindre du har MASSER af tid til at vente på, at du mirakuløst vinder i overskuds-lotteriet, så er nu det perfekte tidspunkt at få helt nye arbejdsstrategier..

Undskyldning #3 Corona..!

Jo, du kan godt tillade dig at bede om personlig udvikling midt i en pandemi. Du kan netop bruge denne mærkelige tid til at løfte din energi markant, så du er lynskarp og klarparat til at levere max, når coronatågen letter igen. Så med mindre du er typen der lader op på isolation og nedlukning, så har ikke været et bedre tidspunkt til at få et powerboost.

Undskyldning #4 De andre vil ikke kunne forstå det

Du kan ikke vente på, at andre forstår, at bæredygtig ledelse og flere kvindelige ledere er fremtiden. Det er lige nu, at en firstmover som dig (der har opdaget trenden) skal udnytte, at du har et forspring.

Undskyldning #5 Min chef vil ikke betale for det

Mere end 50% af mine kunder betaler af egen lomme. De gidder ikke vente på at få lov. Så med mindre du hellere vil en uge til Mallorca  – og så komme hjem til 51 uger med et arbejde, der stadigt ikke spiller – så er en investering i dig selv den perfekte løsning.

Undskyldning #6 Jeg tør slet ikke spørge min chef

Så tror da pokker, at du ikke har det job, du ønsker dig. Hvis ingen har lært dig, hvordan du beder om det du vil have – og får det….. Så kan det kun gå for langsomt med at få den (simple) kode knækket.

Undskyldning #7 Jeg skal have en videregående lederuddannelse først

Kig lige på dit CV. Er der uddannelse? Er der erfaring? Har haft dine egne ansvarsområder? Stået i spidsen for andre end dig selv? Så har du allerede det der skal til. Du mangler med 99% sandsynlighed ikke uddannelse. Du mangler klarhed, opbakning og nye personlige strategier. Det finder du ikke i en lærebog.

Undskyldning #8 Så slemt er det heller ikke

Hallo, tag nu dig selv alvorligt. Hvis din karriere virkelig spiller så godt, så synes jeg, at du skal finde noget andet at give dig til end at læse med her hos mig.

Undskyldning #9 Jeg ved jo ikke om det passer til mig

Nej, men det kan jeg vurdere for dig. Præcis derfor har jeg tilbudt dig en (gratis) snak. Så med mindre du vil opretholde ideen om, at du er noget helt særligt (.. eller er det mon ideen om, at du ikke er dygtig nok…?) så skal vi snakke sammen.

Undskyldning #10 Jeg har ikke haft tid til at skrive til dig

Nej, det forstår jeg godt. Derfor kan du det næste døgn booke en tid direkte i min kalender. Klik. Find et tidspunkt. klik. Færdig. Lige her. Der er ingen undskyldning.

Har du andre der er bedre?

Så vil jeg virkelig gerne høre dem!

Til gengæld er der 2 virkelig gode grunde til at du skal komme med:

Det gode argument #1: Du bliver endnu skarpere

Du bliver fuldstændig klar på, hvordan du skaper forrygende resultater – uden at brænde dig selv (eller andre) af på vejen.

Det gode argument #2: Din virksomhed bliver blandt de første

Med dig som rollemodel får din virksomhed den nyeste viden om personlig bæredygtighed og konkrete værktøjer til organisering af vidensarbejde.

Hvis du overvejer om det alligevel er noget for dig, så kan du booke en tid direkte i min kalender til en gratis samtale? Klik her for at booke en samtale, der kan gøre 2021 til dit bedste år nogensinde.

Men kun indtil 21. januar 2021. Så gør det nu.

Efterlad en kommentar