Fortrolighedspolitik

Sådan behandler jeg dine persondata

(persondatapolitik for SimoneHyldahl.dk)

 

GDPR og Databeskyttelsesloven sikrer dig en række rettigheder og bedre kontrol med, hvad virksomheder registrerer om dig. Du har derfor krav på at modtage en række oplysninger om registrering af dine persondata og de rettigheder, som reglerne giver dig.

 

Når du indleder et samarbejde med mig eller tilmelder dig mit nyhedsbrev, giver du tilladelse til, at jeg må indhente og gemme oplysninger om dit navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse. Oplysningerne anvendes til identifikation, kommunikation i forbindelse med udviklingsforløb, udsendelse af nyhedsbrev, samt ved fakturering. Der indhentes kun de oplysninger om dig, som du selv afgiver.

 

I forbindelse med udviklingsforløb, coaching og afklarende møder/samtaler, gemmes de oplysninger om dig, som er relevante for det videre forløb.

 

Når vores samarbejde er endeligt afsluttet, slettes alle data om dig. Dog gemmes der oplysninger, som er omfattet af en lovbestemt opbevaringspligt, f.eks. i forbindelse med regnskaber m.v. Disse data slettes, når den lovbestemte opbevaringspligt udløber.

 

Hvis du har tilmeldt dig mit nyhedsbrev, slettes dine persondata, som er relevante for udsendelse og målretning af nyhedsbrevet dog først, når du framelder dig nyhedsbrevet. De oplysninger, som du afgiver ved tilmelding til mit nyhedsbrev, bruges til at målrette mine nyhedsbreve og annoncering på sociale medier, herunder Facebook og LinkedIn. Det sker for at sikre, at du modtager den information, som er relevant netop for dig.

 

Du har altid ret til at få oplyst, hvad jeg har registreret om dig, samt til at få oplysninger om dig rettet eller slettet.

 

Dine persondata opbevares naturligvis sikkert og beskyttes mod uautoriseret adgang og misbrug. Jeg videregiver aldrig oplysninger om dig til andre.

 

Den ansvarlige for dine persondata er Simone Hyldahl.