1:1 VIP Mentorforløb

Genfind din retning og brænd igennem - uden at brænde ud

Alt for mange

fatter slet ikke, hvor DYGTIGE de er.

Og derfor får de hverken det arbejdsliv eller det familieliv, de engang drømte om.

Simone Hyldahl
Simone Hyldahl

Karriere du ikke dør af

Få et arbejdsliv hvor du

 • VED at det du laver, er det rigtige for dig
 • SELV sætter mål og retning
 • BÅDE har et godt job OG overskud til meget mere

Jeg laver 1:1 VIP Mentorforløb til dig, der knokler afsted… - og alligevel ikke føler at du har det arbejdsliv, du drømte om engang. Det er til dig, der er kørt fast, men er KLAR til at gøre noget ved det.

Det er forløb, hvor jeg giver dig intensiv hjælp til at  forstå, hvor stor en forskel du kan gøre for andre, hvis du bruger dine talenter rigtigt.

Det er tilrettelagt, så du allerede fra starten mærker, at du kan tage styringen over dit arbejdsliv tilbage.

”Det er næsten magisk”

Sagde en kvinde til mig fonyligt – og ja, det ER næsten for godt til at være sandt. Men arbejde KAN være noget der GIVER energi. Det ER muligt at komme hjem med overskud til familie og fritid. Jeg ved det, for jeg ser det igen og igen – hos mine seje kunder og hos mig selv.

Mit 1:1 VIP Mentorforløb

er designet til at hjælpe dig med at få magien tilbage.

Du ved, der skal ske noget i dit arbejdsliv. Så meget ved du. Du ved også, at du har brug for hjælp. Men du er ikke sikker på, hvordan du skal gribe det an - eller hvem, der overhovedet kan hjælpe dig…?

Hvis du overvejer om ”Karriere du ikke dør af” er noget for dig, så lad os tage en uforpligtende snak om, hvordan jeg kan hjælpe dig videre. Det koster nul kroner, og alt du skal gøre er at fortælle om din nuværende arbejdssituation og det, du ved om dine drømme.

Hvis vi begge føler, at vi er et match, vil jeg elske at hjælpe dig videre til et nyt – og langt federe niveau i dit arbejdsliv.

Simone Hyldahl

Anne fik ny jobbeskrivelse

Jeg er nu blevet meget - meget - meget skarpere på, hvad det er, jeg godt kan lide at arbejde med - og jagter det

Før var jeg  i tvivl, om jeg lavede det rigtige, og hvad det egentlig er, jeg er god til.
Jeg var udkørt og havde ikke overskud til at hjælpe mig selv om på den anden side af det. 
Jeg er blevet bedre til at lede mig selv, så jeg kommer derhen, hvor jeg arbejder med noget, jeg selv synes er spændende og (vigtigt) undgår at komme i situationer, hvor jeg er styret af andres agenda. 

Og min chef sagde ja til en helt ny jobbeskrivelse, som jeg selv havde skrevet. Fordi det bare gav så meget mening for begge parter.

Jeg er mere opmærksom på, hvor jeg finder glæde i livet og sørger for at få så meget af det ind i mit liv som muligt. 

Anne, HR Manager i International Koncern

Simone Hyldahl

Rakel går til hånbold igen

Jeg arbejder nu max 37 timer og hjemmefra en dag om ugen. Før var det 50 timer om ugen. Jeg har fået mere struktur på mit privatliv, så jeg bruger tid på mig selv med håndbold og motion. Jeg har erkendt, at arbejdet har fyldt for meget - og at der findes en anden vej.

Jeg har genfundet troen på mig selv og mine evner. Fået værktøjer til at hjælpe mig med at få en bedre balance mellem arbejdsliv og privatliv. 

Jeg anbefaler det til stressramte, som ikke kan se deres egen værdi og som har brug for at tale med en mentor der har oplevet stress på egen krop.

Rakel, Topchef i International Koncern

Simone Hyldahl

Line fik sit overblik tilbage

Jeg vil til enhver tid anbefale dig og din tilgang og metoder til andre. Særligt hvis man er kørt fast og vil nye veje i sit arbejdsliv, men ikke ved hvor man skal starte. Eller hvis man er mast og udkørt og bare skal have ilt til at overleve for at kunne tænke klart, for at blive i stand til at handle på sin situation.

Jeg har igennem de sidste 13 år haft flere forskellige konsulenter tilknyttet i mit ledelsesarbejde. Forløbet med dig er det eneste, hvor det har været muligt at holde fokus på min trivsel som menneske, som noget der ikke bare skal "fikses".  Jeg har særligt fået øje på, hvad jeg lykkedes med og hvori mine ressourcer består -  samt hvor meget det betyder for mine resultater.

Vi har bl.a. arbejdet med mentale guidede øvelser og særligt med at få positive mentale billeder frem. De er fantastisk gode at have med sig  - og er gode til at erkende på en helt anden intens måde end med intellektet.

Sparringen er sket i et trygt rum, hvor jeg altid har kunnet have tillid til dig og processen.

Line, Afdelingsleder i Sundhedsvæsenet

Simone Hyldahl

Lone bliver i sit fag

Jeg er gået fra ikke at skulle være i mit fag mere (for det følte jeg mig ikke god nok til længere) til nu at stå med godt fast arbejde i det erhverv jeg kan. - Og jeg kan nu lære min faglighed fra mig. Det er en skøn ting, at kunne noget, som andre gerne vil lære.

Det allerbedste er at have fået troen på mig selv igen. Jeg kan godt! Og jeg vælger nu at gå på arbejde  og bruge mig selv 80 % og ikke 110%

Du er fantastisk Simone og jeg savner allerede mine samtaler med dig, Men jeg er også nået... ikke i mål, men så langt jeg har følelsen af at jeg "tør" stå på egne ben nu.

Lone, Specialpædagog i Socialpsykiatrien

Simone Hyldahl

Lene fik sat ord på

Jeg har fået sat ord på mine talenter og kernekompetencer - det var så enkelt og åbenlyst, da det kom til stykket.

Jeg har også fået øjnene op for, hvor vigtigt det er at restituere og gøre gode ting for mig selv, så jeg kan være noget for andre.

Før forløbet har jeg været i tvivl om, hvilken reel værdi min cand.ling.merc. har. Jeg vidste, at jeg kunne lidt af det hele men ikke så detaljeret. I dag er jeg meget bevidst om, hvad jeg kan, og hvordan - og hvorfor - jeg gør det.

Og så sluttede jeg forløbet af med at have fået nyt job!

Jeg vil anbefale det her til alle! Alle kan have gavn af at arbejde med sig selv og egne kompetencer. Men særligt til dig, der er lidt i tvivl og aldrig helt glad. Som drømmer om noget, men ikke ved, hvad det skulle være. Det er guld værd.

Lene, Konsulent i Kommune

Simone Hyldahl

Rasmus fik faglig selvtillid

Første samtale med Simone var et rent selvtillidsboost. Jeg var meget rørt, for hun fik trykket på nogle knapper, og fik mig til at indse, hvor god jeg egentlig er. Hun fik mig til at forstå, at det ansvar jeg har fået gennem tiden, ikke er en selvfølge. Men derimod et resultat af, at min omverden tror på mig, fordi jeg er god.

Jeg ved nu, at jeg fortjener drømmejobbet, og ser Simones hjælp som en investering i at nå dertil. Jeg vil anbefale alle, som ønsker drømmejobbet, at kontakte Simone!

Rasmus, Projektleder i Byggebranchen

Simone Hyldahl

Lisa fik gejst og et nyt job

Tak for i går. Hjernen har kørt på højtryk - og i dag har jeg fyret den af med en ansøgning til et job, som bare har alt på ønskesedlen. Tror virkelig din feedback var en øjenåbner, for det var lige pludselig meget nemmere at skrive ansøgningen - og få rettet op på de ting i mit CV du fremhævede. Har endda fået rettet min Linkedin. Så selvom det ikke er et jobsøgningskursus, så følger der altså noget med på den front. Min process i dag har været fuld af energi og go - og det er altså længe siden jeg har haft den følelse.

Just wanted to let you know!

Lisa, Development Coordinator i Underholdningsbranchen

Simone Hyldahl

Gitte fremhæver sine resultater

Jeg er blevet bevidst  om at fremhæve mine resultater. Jeg har mere ro i maven ift at forklare mine tre år i udlandet, (som medfølgende hustru). Jeg føler mig mere bevidst om min faglig kunnen. 

Jeg vil anbefale det til personer, der skal søge job efter mange år det samme sted eller i samme stilling. enten pga fyring eller pga ønske om at komme videre. Personer, som har brug for at "tænke ud af boksen" ift egne kompetencer og hvordan/hvor de kan bruges.

Det har været et interessant og lærerigt forløb.

Gitte, Ingeniør i Energisektoren

Simone Hyldahl

Dorte blev chef i sit eget liv

Jeg er 51 år og kommunikationsmedarbejder. Ikke en klassisk go’ kombination. Og nu har jeg fået det fedeste job.

Jeg fik uvurderlig hjælp til at tro på projektet og udfolde det jeg kan, det jeg tror på, og det jeg vil med mit arbejdsliv.

Fra nu af er det mig, der er ”chef” i mit eget arbejdsliv. Jeg skal ikke være selvstændig eller leder, men det er mig, der er med til at bestemme, hvad der er godt og skidt for mig. Og det glæder jeg mig helt vildt til.

Dorte, Kommunikationsmedarbejder i Psykiatrien

Lyder det som noget for dig?
Simone Hyldahl

Det gode samarbejde med mig starter med en uforpligtende snak. Den koster nul kroner.

"Karriere du ikke dør af" ER Perfekt TIL DIG:

 • Du har i princippet et godt job, men alligevel er du slet ikke tilfreds
 • Du savner at mærke, at du gør en forskel med dit arbejde
 • Du mister langsomt troen på dig selv, selv om du ved, at du har en masse at byde på
 • Du har brug for en mentor, der kan SE DIG og TROR PÅ DIG
 • Er klar til at steppe op på et nyt og langt federe niveau i dit arbejdsliv

"Karriere du ikke dør af" er IKKE til dig:

 • Du tænker, at livslange vaner kan ændres med 2 timers coaching
 • Du tænker, at du først skal have mere overskud – før du kan lave om på din jobsituation
 • Du vil hellere have (endnu) en uddannelse, i stedet for at få meget mere ud af det du allerede har
 • Du kan mærke, der skal ske noget, men du bliver ved med at fortælle dig selv, at du jo ikke har det dårligt
 • Du er ikke klar til at investere i dig selv
Lyder det som noget for dig?

Så lad os tage en snak